InStyle Blogger Insider

Posted on by Harumi in My Works | Leave a comment

Whoaaa it’s been way too long since my last post…. Beban banget loh rasanya gak nge blog, itu rasanya kaya ada utang sama kalian! The reason of why I haven’t been blogging is aku kemarin sempet joprak literally kayanya sih kecapekan & positive DB jadi harus dirawat. Selain itu juga I’ve been doing a lot offline projects, which I’m really excited to share. Salah satunya adalah I’m now a part of InStyle Indonesia blogger insider, dan ini hal menarik karena aku jadi banyak dapet info terbaru dari mulai fashion, beauty & lifestyle sebelum majalah terbit so make sure you keep an eye of my Twitter and IG! In this post aku mau share beberapa hal menarik in which I’ve snatched during the photoshoot!

PicFrame

Top Row: Anna Sui Rose Ring Rouge, tinted lipbalm yang warnanya pas banget untuk dipake siang hari & Anna Sui La Vie Da Boheme perfume, wanginya sweet

Bottom Row: Some of my favorite fashion pieces that somehow have a batik IKAT pattern!

Also in this month’s issue, it is all about Sweatshirt madness, find your perfect one and snuggle in fashion!

facebooktwittergoogle_plusmail

Happy Birthday MyTipsCantik

Posted on by Harumi in My Works | 47 Comments

Ladies……… It’s MTC’s 3rd birthday. Gak kerasa yah 3 tahun lalu I presented this as a gift for Indonesian women to be able to love themselves more! To live life with passion… To inspire and I hope over the years I have shared my experiences. I am currently in Bali watching John Legend (galau sih pacar jauh) but I’m having a little treat for myself and for you too.. I will be giving away FREE Vanity Trove  membership for 3 lucky ladies. Just simply answer in the comment section, how does MTC inspire you? I will personally choose the one with the best answer… In the mean time please watch a little sneak peek into my holy spot by FIMELA :)

I’ll announce the winner on the 25th of August via VanityTrove Facebook Page

facebooktwittergoogle_plusmail

1001 Glamorous Nights

Posted on by Harumi in Makeup How To's | Leave a comment

IMG_6617

5V0A6615

Products used
– Smashbox CC Cream + Real Techniques Brush
– Clinique Even Better Concealer
– Scotch Tape
– Urban Decay Primer Potion
– PAC Eyeshadow Palette
– LORAC Pro Palette
– PAC Glitter
– Bodyshop Liquid Eyeliner
– Wet & Wild Brow Powder
– Angelwinks Falsies
– Benefit Fake Up Concealer
– The Bodyshop Compact Powder + Beauty Blender sponge
– Guerlain Teracotta bronzer (not shown but I use this for contour)
– NARS Orgasm Liquid Illuminator
– SILKYGIRL Lipliner & Lipstick
– EOS Fay Brown & Blue contacts from Geosoftlensroom

- Voila Accessories (necklace as headpiece)

Special Thanks to:

- Hookah Lounge, amazzzzziiiinggg authentic Turkish food & desserts yum!(Jl. Kemang Raya)

- AVA Collection Kaftan

facebooktwittergoogle_plusmail

NO MIRROR Makeup Challenge

Posted on by Harumi in Makeup How To's | 3 Comments

Had so much fun filming this, bener-bener ga pake kaca tuh susah banget.. Kebayang kalo aku ga sulam alis pasti jadinya kaya dakocan beneran hahahahaha

Products used:

- Avene moisturizer
– Armani Luminous Silk Foundation + Real Techniques brush
– Clinique Even Better Concealer
– Face on Face Compact powder in Tropical Beige
– Guerlain Terracota Bronzer
– Nars Gilda Blush
– Wet & Wild Eyebrow Powder
– LORAC Pro Palette
– Lancome Plume Liner
– Dollywink eyelash glue
– D’Eyeko Olga Lydia Eyelashes
– Artistry Lipgloss

Dress & Necklace by Facebook.com/EFASHIONIZEPAGE

I TAG YOUUUUUUUUU TO DO THIS CHALLENGE!

facebooktwittergoogle_plusmail

Sulam Bibir

Posted on by Harumi in Events | 2 Comments

sulamphoto 3

As you all know, alis aku di sulam sudah 2 tahun terakhir by my dear friend, brow expert Anggi Rassly, yang pastinya dalam kurun waktu 2 tahun itu aku udah touch up sekitar 5x untuk mempertahankan warnanya and I am so thankful that I actually have brows, jadi PD banget (read the full blog post here) Nah as time goes by plus selalu disuruh jadi kelinci percobaan sama Mba Anggi, aku decide untuk nyobain sulam bibir, jadi bibirnya pink natural terus. Namanya juga cewek, ga pernah puas rasanya padahal bibir asliku tuh sama sekali ga gelap cuma atasnya ga secerah yang bawah so I decide to do it, lagian cling ga sihhh bangun tidur udh cantik hahaha! Aku ga bakal banyak cing-cong karena males nulis panjang pokokoknya intinya, lumayan sakit, bibir terasa jontor 2 hari trus ngeletek.  Actually aku udh post Instavideo on my account @harumips but incase you missed it read more to see the process!
Read morefacebooktwittergoogle_plusmail