My Holy Grail Makeup Products

Posted on by Harumi in Beauty Products | 6 Comments

Oooooh my God my last post was like 11 days ago so I had to make up those postssss.. Technically sih ini udah kalah nih #30daysbeautychallenge nya… Tapi gw masa berentiii siiihhh?? Ga dong ya… Ok so anyway… Talking about holygrail makeup products I dont really have any, karena semua makeup buat gw holy grail, gw ga mungkin keluar rumah without any makeup. But if I really have choose, my holy grail products would be anything that has to do with complexion, whatever it is..  concealer, foundation, primer, tinter moisturizers, BB Cream, CC Cream whatever’ll do. I wont be able to say that makeup is complete without a flawless base.
At the moment I am really loving Smashbox CC Cream in Medium. Even though emang sih finish nya rada dewy dan aku harus pake bedak tabur to mattify it but it’s so lightweight dan I receive so many compliments. I recommend this product untuk semua jenis kulit!

rbk-cc-cream-0513-3-defacebooktwittergoogle_plusmail

Featured in Dewi Magazine

Posted on by Harumi in My Works | 2 Comments

So excited to be apart of the social media darling edition in Dewi Magazine along with my babes Dsaks, Wulan Guritno & Alodita, so basically we were asked asked about our journey hunting some of our favorite makeup. It said on mine that I hunted the Hello Kitty palette in LA, which is bener tapi aku nitip temen and sebenernya ga ngotot harus dapet. But oh well.. I love hunting products all over the world, I dont stick to one department store, I love drugstotes & online shop and I tend to splurge on lipstick, powder & foundation, like it’s a statement for me.

dewi

What’s your funnest beauty travel?

facebooktwittergoogle_plusmail

My Skincare Routine

Posted on by Harumi in Uncategorized | 20 Comments

#30daysbeauty challenge Day 7 ok this is going to be lumayan panjang ya soalnya sebelum gw share gw pake dokter kulit apa gw mau kalian tau kalo I’ve been struggling with acne for a very long time up until sahabat aku recommend Dr.Kun and alhamdulilah sekarang bersih (ya kadang ada muncul 1 or 2 itupun kalo lagi mau dapet). Gw mulai jerawatan parah tuh SMA kelas 1, kayanya gara-gara too early coba-coba foundation, males cuci muka and hormon membludak trus mulai perawatan sama Dr. Anthony ERHA sampe SMA 3 dan bersih tapi dokternya galak jadi gw males nerusin, trus jerawatan lagi… Sempet juga Dr. Ella di Pondok Pinang, bersih tapi prosesnya lamaa sampe akhirnya jerawatan again and finally ketemu Dr. Kun, read more to my struggle with acne

jerPicFrame

Hari ke 10 Dr.Kun

jerimage

My skin now after 8 months, not PERFECT tapi so much better.. Ini NO Makeup (yaiyalah lg berenang), ada 1-2 jerawat gede krn lg period
Read more

facebooktwittergoogle_plusmail

Current Favorite Makeup Brushes

Posted on by Harumi in Beauty Products | 2 Comments

real-techniques-core-collection#30daysbeauty challenge Day 6 OMGGGG sorrryy telatttt wahh technically sih I lost the challenge already ya tapi gpp ya aku tetep share aja… Lately I’ve been obsessed with Core Collection Real Techniques brush made by one of the famous YouTube guru Pixiwoo. At first gw ga mau nyoba ah kayanya biasa aja trus dikirimin sama Stellarshop di IG, pas nyobain instantly lsg jatuh cinta, seri ini khusus untuk face jadi buat powder, foundation, bb cream, primer apapun deh tuh di blendnya pake ini enakkk banget. Even foundation butut aja yg tadinya aku ga suka di blend pake brush ini jd bagussss trus ukuranya pas untuk dibawa kemana2, gampang dibersihin pula.

facebooktwittergoogle_plusmail

Day Makeup Look

Posted on by Harumi in Uncategorized | 9 Comments

#30daysbeauty challenge Day 5 You might think that I wear super heavy makeup everyday with sculpted contour, falsies, foundation…… YES! Hhahahaha gaaak laaah.. itu kaya gitu kalo lagi ngisi acara aja…Untuk aku day makeup itu yang penting complexion flawless & I’ve been loving the Smashbox CC cream which Galeri Kuku sent me, it suppperrrr lightweight and makes my skin flawelss tapi ga cakey. For the eyes I usually have my eyelash extension from sulamalis.com but lately kan lagi sering tutorial jadi harus tunjukin pake mascara. I never wear anything on my lower lash line, I just hate it for day time oh and berhubung gw minus 5 jadi ga mungkin lepas softlense dari Geo Softlensroom (link is on my sidebar).

Smashbox-CC-Cream-Summer-2013-Promo

erdayPicFrame

What’s your day makeup look?facebooktwittergoogle_plusmail