#eatlovelift

Posted on by Harumi in Events | 2 Comments

banner2

Remember when I told you that I want to stop doing yo-yo diet and how I never really shared tips about losing weight or fitness… Well guess what, it’s because I NEVER DO IT THE RIGHT WAY! Makan selalu berantakan, kadang nahan laper, coba minum obat diet, suntik kurus, aduh semuanya udah di coba deh. I gained 6KG for the past 6 months and Im tellin you, I was frustrated as hell & I was in the verge of doing lipo suction, no joke. Sampe akhirnya I bumped to this super fit & inspirational health coach Tiara Soemakno aka @redsoxangel. She is the owner of EatLoveLift.com & I immediately emailed her and set an appointment. It was funny because for months I never really get to meet her because jadwalnya gak tepat melulu sampe akhirnya bulan lalu I met her & agreed to enter her #eatlovelift 12-weeks programme. Read more to see how my 1st month went.

Screen shot 2014-04-15 at 12.55.24 PM

Read morefacebooktwittergoogle_plusmail

Ksubi + VSCOCAM

Posted on by Harumi in Uncategorized | 2 Comments

I’ve been working closely with LeSpecs & Ksubi Sunglasses Indonesia since last year and the reason why I love their sunnies is that they are SO NON MAINSTREAM and it gives a touch of edginess to my very mainstream life. Other than that, I’ve mentioned this before that bantalan hidung kacamatanya tuh tinggi jadi framenya ga nyentuh pipi = slimmer nose & face. Berhubung edgy jadi filter edit fotonya juga tone-tone edgy di VSCOCAM hahahahaha…. Ya pokoknya edgy lah.

Ksubi Vela

ksubi1

Ksubi Lacerta

ksubi2

Ksubi & LeSpecs are available at:

- 707 Kemang

- Universo Plaza Senayan

- Escalier Fairgrounds SCBD

 facebooktwittergoogle_plusmail

I fell inlove with a shampoo

Posted on by Harumi in Hair | Leave a comment

Beauty addicts and bloggers are mad about the Percy Reed Dry Shampoo and reviews dimana-mana bilang OK banget dll cuma I am not a fan of dry shampoo that’s why aku ga decide untuk coba. Cuma penasaran juga sama produk-produk lainya dari Percy Reed soalnya temen aku bilang wanginya enak banget so randomly aku cobain Splendidly Silky Moisturizing Shampoo dan ga pernah sejatuh cinta ini sama shampoo, ini mengalahkan posisi pertama Keratase Bain Vital botol biru bening yang setia membersihkan kulit kepalaku yang berminyak ini.

 

percy

 

3 reasons why I love the Percy Reed SSMS:

1. It smells SO good and the smell stays for days

2. Gak bikin akar lepek (bertahan sampe hari ke 3)

3. Did I mention it smells SO good?

Percy Reed products are available at SEPHORA Singapore but I got mine through a trusted online shop DeJoyOfMakeup, totally recommended (check out her IG!)

 facebooktwittergoogle_plusmail

Hair Tutorial with Tresseme

Posted on by Harumi in Hair | Leave a comment

Sejujurnya waktu bikin tutorial ini juga pertama kali nyobain pake wired headband eh ternyata pas aku cobain lucu juga ya buat aksen & especially kalo udh rambut hari ke 2 or 3 yang udh mulai lepekzzzz … Which one is your favorite look?

 facebooktwittergoogle_plusmail

NEW Brands This Month

Posted on by Harumi in Events | 3 Comments

Sebelumnya please correct me kalo aku ada info yang kurang up to date but based on the emails I received, brand-brand dibawah ini baru banget masuk Indonesia, aku hitung less than 6 months itu termasuk baru! Aku excited banget soalnya makin banyak TOP beauty brands yang masuk sini, ini menunjukan bahwa orang Indonesia tuh ngerti dan emang mengutamakan kualitas when it comes to beauty products!

ghd Hair Styler

Catokan paling hits yang berasal dari Inggris ini sekarang udah bisa dibeli dari salon-salon besar di Indonesia seperti Irwan Team & MayMay

ghd

Revitalash

Lash conditioner yang terkenal dengan para selebritis Hollywod is now available in Indonesia, visit their website for more info

revitalash129930-scale-409

Holika Holika

Holika-Holika-Logo(2)

One of my favorite Korean Brand yang konsepnya gak sama dengan kosmetik Korea yang lain, very edgy cosmetics with great color payoff. Visit their website

So tell me… Ada brand yang kamu pengen banget masuk Indonesia gak? kalo aku NARS, Bare Minerals & Urban Decay!

facebooktwittergoogle_plusmail