Current Wish List

Posted on by Harumi in Beauty Products | 1 Comment

Hmmm udah lama nih gak belanja makeup baru, bukan karena ga sempet cuma belum ada yang menarik buatku. Cuma emang ya the power of browsing tuh emang ngaruh banget buat cari inspirasi, akhirnya greget beli makeup kembali lagi…. Pokoknya craving nyobain produk-produk ini harus tersampaikan atau gak bisa kebawa mimpi! #beautyjunkieproblem hahahaha…

Lime Crime Lipstick

lime-crime

large9

I AM CRAZY with their colors, bikin gilaaaaa terus warna-warna nya juga bikin aku pengen coba warna lipstick yang aneh kaya biru atau hitam. Beauty grammers di IG lagi raving banget nih produk ini, mereka ada juga yang velvetines which is yang liquid lipstick terus tahan lama cuma aku kurang tertarik sama pilihan warnanya kalo yang lipstick seru aja gitu pilihanya. Keliatan dari swatches para beauty blogger kayanya color payoffnya pigmented banget. Their brand is vegan/cruelty so it’s environmentally friendly! Huhuhu jadi makin penasaran

EM Cosmetics Life Palette & Chiaroscuro

Chiaroscuro-Contour-and-Highlighter-Stick michelle-phan

Sejujurnya waktu awal idolaku launch dia bikin makeup line ga ada rasa tertarik untuk beli karena personally I think the packaging is not appealing & I don’t really like the concept of the weird color clash in the Life palette cuma secara aku nontonin dia tiap hari di YouTube dan produk yang dipake juga dari line cosmeticnya jadi rasa konsumtif lumayan terpanggil &  langsung penasaran pengen coba apalagi Chiaroscuro stick nya!

Too Faced Melted Liquified Longwear Lipstick

Too-Faced-Summer-2014-Makeup-Collection-2

Aku selalu ngefans sama semua produknya Too Faced, satu packagingnya lucu banget I feel like it’s so me terus kedua produknya bagus-bagus semua gak ada yang jelek! Pas aku liat dia ngeluarin liquid lipstick yang tahan lama aduh langsung deh ngidam berat! Packagingnya lucu banget lagiiiii grrrr bisa gila!!! Pengen nyobain semua warna!

Tarte Amazonian Clay Airbrush Foundation

424

Aku pertama liat ini di video favorites nya missglamorazzi dan semenjak aku pake Bare Minerals dan jatuh cinta sama coveragenya aku jadi jarang banget pake liquid foundation. Untuk kulitku yang berminyak dan gampang jerawatan powder foundation is SO SAFE dan ga gampang berminyak makanya aku tertarik banget sama produk ini, plus aku belum pernah coba rangkaian Amazonian Clay nya dari Tarte yang jadi andalanya dia banget.

Please comment dong ladies kalo kalian udah ada yang pernah coba salah satu dari wish list aku ini! I would really love to know what you think! :)

facebooktwittergoogle_plusmail

Me on Indonesia Morning Show

Posted on by Harumi in My Works | 3 Comments

Incase you missed me on NET TV Indonesia Morning Show last week! Thank you IMS team for uploading my session! So honored to be a part of this!


Products Used on Model:

- Stila All Day Waterproof Eyeliner

- Urban Decay NAKED Basics eyeshadow palette

- Toofaced The Bronzed & Beautiful Palette

- MAC Ruby Woo Lipstick

Wardrobe:

Wearing my hairclip extension line VOLUXE Hair in Cappucino

& big thank you PinkEmma Indonesia for the super cute dusty pink Peplum dress!

 facebooktwittergoogle_plusmail

The One Illuskin Foundation

Posted on by Harumi in Beauty Products | 1 Comment

oriflame

My obsession with The One products by Oriflame started with the foundation. When I was in Stockholm I used the foundation everyday & it was like -6 celcius freezing so my oily skin was somewhat a bit on the drier side & all of the products I brought just made my dry patches show through. This rarely happens because all of you know that I have super oily skin, only mother nature can change one’s skin condition just like that. I needed a foundation that’s moisturizing but at the same time doesn’t make me look greasy.

SAMSUNG CSC

At presentations, Oriflame team always described their The One Illuskin Foundation was something they really put extra work on, they really prepared the formulation up the smallest details so it will be suitable for all skin types so when I tried it on it was like the moment of truth and instantly fall in love with it.

What I like about this foundation:

oriflm

-       It glides on really cold on the face the texture is almost like a liquid gel

-       Buildable coverage

-       Easy to blend

-       Radiant finish

-       AFFORDABLE!!!

 When I arrive back in Jakarta, I was a bit afraid that the foundation wont be as good when I had drier skin back in the freezing weather. However, I tried it on and it’s still amazing, even though I need lose powder to set it but the finish is still not overly matte & my skin looks like it’s breathing!

 facebooktwittergoogle_plusmail

#eatlovelift

Posted on by Harumi in Events | 2 Comments

banner2

Remember when I told you that I want to stop doing yo-yo diet and how I never really shared tips about losing weight or fitness… Well guess what, it’s because I NEVER DO IT THE RIGHT WAY! Makan selalu berantakan, kadang nahan laper, coba minum obat diet, suntik kurus, aduh semuanya udah di coba deh. I gained 6KG for the past 6 months and Im tellin you, I was frustrated as hell & I was in the verge of doing lipo suction, no joke. Sampe akhirnya I bumped to this super fit & inspirational health coach Tiara Soemakno aka @redsoxangel. She is the owner of EatLoveLift.com & I immediately emailed her and set an appointment. It was funny because for months I never really get to meet her because jadwalnya gak tepat melulu sampe akhirnya bulan lalu I met her & agreed to enter her #eatlovelift 12-weeks programme. Read more to see how my 1st month went.

Screen shot 2014-04-15 at 12.55.24 PM

Read morefacebooktwittergoogle_plusmail

Ksubi + VSCOCAM

Posted on by Harumi in Uncategorized | 2 Comments

I’ve been working closely with LeSpecs & Ksubi Sunglasses Indonesia since last year and the reason why I love their sunnies is that they are SO NON MAINSTREAM and it gives a touch of edginess to my very mainstream life. Other than that, I’ve mentioned this before that bantalan hidung kacamatanya tuh tinggi jadi framenya ga nyentuh pipi = slimmer nose & face. Berhubung edgy jadi filter edit fotonya juga tone-tone edgy di VSCOCAM hahahahaha…. Ya pokoknya edgy lah.

Ksubi Vela

ksubi1

Ksubi Lacerta

ksubi2

Ksubi & LeSpecs are available at:

- 707 Kemang

- Universo Plaza Senayan

- Escalier Fairgrounds SCBD

 facebooktwittergoogle_plusmail