Hair Tutorial with Tresseme

Posted on by Harumi in Hair | Leave a comment

Sejujurnya waktu bikin tutorial ini juga pertama kali nyobain pake wired headband eh ternyata pas aku cobain lucu juga ya buat aksen & especially kalo udh rambut hari ke 2 or 3 yang udh mulai lepekzzzz … Which one is your favorite look?

 facebooktwittergoogle_plusmail

NEW Brands This Month

Posted on by Harumi in Events | 3 Comments

Sebelumnya please correct me kalo aku ada info yang kurang up to date but based on the emails I received, brand-brand dibawah ini baru banget masuk Indonesia, aku hitung less than 6 months itu termasuk baru! Aku excited banget soalnya makin banyak TOP beauty brands yang masuk sini, ini menunjukan bahwa orang Indonesia tuh ngerti dan emang mengutamakan kualitas when it comes to beauty products!

ghd Hair Styler

Catokan paling hits yang berasal dari Inggris ini sekarang udah bisa dibeli dari salon-salon besar di Indonesia seperti Irwan Team & MayMay

ghd

Revitalash

Lash conditioner yang terkenal dengan para selebritis Hollywod is now available in Indonesia, visit their website for more info

revitalash129930-scale-409

Holika Holika

Holika-Holika-Logo(2)

One of my favorite Korean Brand yang konsepnya gak sama dengan kosmetik Korea yang lain, very edgy cosmetics with great color payoff. Visit their website

So tell me… Ada brand yang kamu pengen banget masuk Indonesia gak? kalo aku NARS, Bare Minerals & Urban Decay!

facebooktwittergoogle_plusmail

Voluxe & Beauphoria Hair Tutorial

Posted on by Harumi in Hair | Leave a comment

jadi ceritanya gini… Sebenernya videonya udah di upload di YouTube Vanity Trove pas sebelum V-day cuma ada banyak revisi yg mengharuskan video tsb aku take down and re-upload last week but nevertheless I hope you like the video karena ini pertama kali aku bikin hair tutorial using my hair clip brand! Seneng juga bisa kerjasama dengan Beauphoria which is the perfect companion to style both your real hair and the hair clip.

To purchase the items in the tutorial you can visit us on IG @beauphoria & @voluxehair

Special thanks to Geez Nails (Panglima Polim V) for lending us the super cute nail parlor for the tutorial shooting

 facebooktwittergoogle_plusmail

Get Ready With Me: Lazy Sunday

Posted on by Harumi in Makeup How To's | 1 Comment

So last Sunday I had two meetings, yes SUNDAY, oh dear… But anyway, I decided to do a Get Ready With Me video and it’s funny because I title it Lazy Sunday  hahahahaha… Well you know sometimes on Sunday you have a family gathering or meeting your boyfriend’s parents and this look is perfect for that… Some of the products I used here I got it from @dejoyofmakeup and it’s my official online makeup store so whenever I look for makeup that’s not available here I always get from there. Fast response & friendly service :) Enjoy the videos guys…

logo dejoyofmakeup new creme

Products Used

- AVENE Thermal Spring Water
- The Bodyshop Drops Of Youth
- SAMPAR Poreless Magic Peel
- Erborian CC Creme HD
- Garnier Skin Renew Anti-Dark Circle Eye Roller
- FACE Stockholm Mineral Powder Foundation
- Tony Moly Eyebrow Pencil
- Bobbi Brown brow set in Auburn
- Urban Decay Primer Potion in Eden
- Too Faced Jingle All the Way Pop-Out Makeup Palette
- Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner
- Tweezerman Gold Eyelash Curler
- Oriflame The One Waterproof Mascara
- Darkness Eyelash Glue
- Tweezerman tweezers
- Bobbi Brown bronzer in Natural
- Dolce Gabbana blush in Coral Red
- Oriflame lipstick that I created :)

 facebooktwittergoogle_plusmail

Glam Time

Posted on by Harumi in Events | 1 Comment

photo 3

Photoshoots are so fun (and tiring at times) no wonder supermodels are paid SO high because unlike acting or singing, modeling rely on your body language ONLY. Not your eyes but your SMIZE (smile with your eyes) and over the years since I start blogging I’ve become a self proclaimed model, posing in front of my laptop or taking gazillion selfies. Guess what, I eventually get paid for it hahahaha (ujung-ujungnya duit) but for this fun project I did with Vanny a talented young makeup artist along with Mira for hairdo and Edo as photographer, we had a pro-bono glamorous session to complete each other’s portfolio. I love these kind of projects because I get to meet people with different passions and making new friends is the best treasure anyone can have. All contact lenses I use in this photoshoot are by Geo Softlens Room and for anyone of you who asks what’s my hair color, it’s 11.7 Ash Blonde by L’Oreal and I got my hair colored at Irwan Team PIM 1 by Yanto. Read more to see MORE glam pics and comment below which one is your favorite!

Read morefacebooktwittergoogle_plusmail