Usual Hairstyle

Posted on by Harumi in Hair | 5 Comments

#30daysbeauty challenge Day 4 hmmm I gonna cheat a little on this one by not posting rambut gw yg sekarang karena atm rambut gw di uwel ala rumah but I catok my hair everyday, waves, curly or straight karena rambutku tuh megar gak bisa didiemin but one thing is that I will never get out the house kalo rambut blm steady, ga harus lebay ya tapi yang penting rapi sleek ponytail or messy bun is always an option. Also I experimented with colors, length & style too but I stick with black because ngurusnya lebih gampang!

hairPicFrame

facebooktwittergoogle_plusmail

#NOTD (Nail of The Day)

Posted on by Harumi in Uncategorized | Leave a comment

#30daysbeautychallenge Day 3 mata aku untuk kutex lagi hobi warna pastel gatau kenapa, biasanya I go for dark or bright colors jarang banget pake warna sweet… maybe karena pastel on nails is really huge for summer juga so I tried on this mint green mani, tapi jangan ketebelan ya putihnya or it will look like telor asin, keep it thin for a chic look! What do you think?

F1B569A005B41ACF2A0C27C3B7982F94

nailphoto

2 coats of Revlon Mint Gelato nail polish with white tip

facebooktwittergoogle_plusmail

My Daily Makeup Products

Posted on by Harumi in Uncategorized | 8 Comments

dailyphoto

#30daysbeautychallenge Day 2 is to post my daily makeup products… Sebenernya if you go to uni with me you’ll know that  wear very light makeup to campus, yang penting alis & bibir hits aja kalo gw tapi lately karena sekarang kuliah udah mau beres dan I go and meet clients, attend meetings, visit my office so I put on more makeup than usual dan aku pasti kalo gak lagi copot eyelash extension aku pake bulumata palsu. Another thing is also I never put on foundation kalo siang hari, selalu pake BB cream atau tinted moisturizer for a lightweight finish, for eye makeup aku ga pernah pake eyeliner bawah kalo siang, I love to just play on my upper lash line for a happier looking gaze.

Products:

- Laura Mercier Oil Free Tinted Moisturizer

- Benefit Fake Up Concealer (light) for under eyes + highlighting

- Urban Decay NAKED Flushed

- Benefit Posietint lip & cheek tint

- The Bodyshop Baked Eyecolor eyeshadow

- The Bodyshop Brow & Liner Kit

- The Bodyshop Liquid Eyeliner

- Benefit They’re Real Mascara

- Mini eyelash glue (biasanya selalu ada bulumata palsu yang pendek)facebooktwittergoogle_plusmail

Featured in: L’Officiel June Edition

Posted on by Harumi in My Works | Leave a comment

89-92 Beauty Local Issue 2 (1)_Page_1Banyak banget yang request untuk aku dandanin for prom, wedding, birthdays… But aku selalu nolak karena aku lebih suka ngajarin dibanding ngedandanin orang. Aku merasa puas kalo orang yang aku ajarin bisa dandan dengan gayanya dia sendiri tapi kali ini special untuk majalah L’Officiel Indonesia sekalian aku do 3 different makeup trends I also share the products and the tips & tricks on each look.

89-92 Beauty Local Issue 2 (1)_Page_2

Ada ralat sedikit untuk yang diatas, maksudnya add a drop of liquid NARS laguna bronzer into your foundation!

89-92 Beauty Local Issue 2 (1)_Page_3

 

89-92 Beauty Local Issue 2 (1)_Page_4

Have you grab  your latest L’Officiel issue, I love this edition… Filled with talented Indonesian women! So inspiring!

facebooktwittergoogle_plusmail

Favorite Lipsticks

Posted on by Harumi in Beauty Products | Leave a comment

#30daysbeautychallenge Day 1 is to post my favorite lipstick…. I’m a lipstick person and as far as I can remember, the first makeup I associate with was lipstick, pas masih kecil aku suka nyoba-nyobain lipstik nyokap biarpun belepotan atau gw pake ngegambar di kertas (yikes) hahahaaha. Lipstik dibawah ini adalah yang sering aku pakai dan sebenernya tips memilih warna lipstick itu cuma 1, yaitu nyobain. The colors will look different di setiap orang, that color yang make your skin looks glowing dan instantly brighten up your look is the one that matches you!

PicFrame

From L2R Top row: MAC Cosmo, MAC Kinda Sexy, The Bodyshop Vintage Rose

Bottom: Kat Von D Hell Bent, OCC Lip Tar Black Dahlia, Lipsense Rhubarb

IMG_9550

Me wearing MAC Cosmo lipstick! What’s your favorite?

facebooktwittergoogle_plusmail

« Previous   1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 43 44   Next »