Swatches + Mini Review: The Rich Is Back

Posted on by Harumi in Beauty Products | 1 Comment

Matthew-Williamson-Benefit-Cosmetics-Makeup-Palette_content

I’m so happy that makin kesini makin banyak designer berkolaborasi dengan industri kecantikan, salah satunya adalah Matthew Williamson x Benefit Cosmetics mereka bikin palette namanya: The Rich Is Back dan bagi kamu yang gatau, Matthew Williamson adalah designer asal Inggris yang menggambarkan signature looksnya dikutip dari London Fashion Week journal “My collections are known for their print, embellishment, attention to detail and kaleidoscopic colour. The designs encapsulate a bohemian spirit and a laid back sense of glamour.” Dari deskripsi nya aja udah kedengeran cocok banget ya sama Benefit DNA, and warna-warna di palette ini menurutku sangat pas untuk dipake sehari-hari & pop of color nya bikin ga bosenin!

Matthew Williamson

matthew-williamson-collaborates-with-benefit_GB Read morefacebooktwittergoogle_plusmail

Obsessed With: Facial Mist

Posted on by Harumi in Beauty Products | 8 Comments

PicFrame

Ever since my pre-laser treatment at Dr. Puspita (Senopati Skin Center) aku disuruh semprot Avene sebanyak-banyaknya agar proses pengeletekan tidak terlalu perih, muka tidak merah & menjaga kelembapan kulit dan sebelumnya aku ga pernah ngefans sama apapun bentuk facial mist sampe aku ngerasain khasiatnya. Selain untuk kesehatan kulit, facial mist is an amazing makeup setting spray hasilnya foundation tahan lama dan gak pecah, before I continue writing my Top 3, perlu diingat bahwa aku recommend untuk cari yang memang untuk skincare dan bukan makeup because your skin will thank you! Read morefacebooktwittergoogle_plusmail

VanityTroveID x Lancome

Posted on by Harumi in Makeup How To's | 2 Comments

Ladies,  in the mean time we’re preparing the bigger surprise for you we present to you our first exclusive trove with Lancome, isinya 9 produk terbaru berukuran deluxe sample from the Betty Boop collection, personally my love for Lancome have grown since I fell inlove with their Gel Eclat face wash & Teint Miracle Foundation so doing this tutorial felt very special because I  love each products featured here!

Lancome_EDM

What’s Inside The Trove (in deluxe sample size):

- La Vie Est Belle Shower Gel, Body Lotion & Eau de perfume
- Advanced Genifique Youth Activator
- Genefique Light Pearl Eye Illuminating Youth Activator
- Vissionaire Polishing Cream
- UV Expert GN Shield BB Base SPF 50 PA+++
- Teint Miracle Foundation
- Hypnose Star 24hr Waterproof Mascara

I would like to give special thanks to Jemme Jewelry & Restaurant and Villa Narnia  for providing us with super glamorous jewels & shooting place.

facebooktwittergoogle_plusmail

My Hair Story

Posted on by Harumi in Hair | 4 Comments

First of all I’m sorry for the long absence, obviously I have failed my #30daysbeautychallenge, it’s so much harder posting on blog rather than IG it!! But I love each challenge so maybe I’ll finish it… Other than that, I’ve been in a horrible mood lately like seriously I’m at the point where I feel so… lost :( I know that I’ll bitchslap my energy back up again….. Haaaaa jadi curhattt gpp yaaa… But anyway, in this post I wanna talk about my hair! Bagi yang gak tau, rambut asliku tuh ombak & ngembang banget, as in frizzy but my scalp is sensitive & gampang berminyak jadi rambutku kombinasi gitu deh and kalo kamu punya masalah yang sama seperti aku, I really recommend untuk membeli shampoo yang sesuai jenis kulit kepala & conditionernya sesuai jenis rambut! Dijamin deh, pasti hair problem solved!

hairphoto 1

 Perbedaan kiri yang udah di catok & yang kanan belum! Look at my anak rambut, liar bgt!!!

hair2photo 2facebooktwittergoogle_plusmail

VTI July Edition: Seaside Beauty

Posted on by Harumi in Uncategorized | Leave a comment

Honestly I’m more excited about the vouchers this month, I mean all of you receive a Brazilian Pink Parlor voucher which will get your Miss V bikini ready, and if you pay a visit, you’ll know that they have the best spray tan service in Jakarta, and untuk yang dapet Ristra lipstick you can exchange it for a 100rb voucher in House of Ristra! My other top picks are the body products, Vaseline &  Clarins are both infused with amazing ingredients to make our skin smooth and 22nya wanginya gak terlalu strong which I love! Ladies, please fill out your beauty profile on www.vanitytrove.co.id because this will be our last surprise trove… We are planning a bigger surprise for you next month!

facebooktwittergoogle_plusmail

« Previous   1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 45 46   Next »