Usual Hairstyle


#30daysbeauty challenge Day 4 hmmm I gonna cheat a little on this one by not posting rambut gw yg sekarang karena atm rambut gw di uwel ala rumah but I catok my hair everyday, waves, curly or straight karena rambutku tuh megar gak bisa didiemin but one thing is that I will never get out the house kalo rambut blm steady, ga harus lebay ya tapi yang penting rapi sleek ponytail or messy bun is always an option. Also I experimented with colors, length & style too but I stick with black because ngurusnya lebih gampang!

hairPicFrame


5 thoughts on “Usual Hairstyle

    1. Iya aku pake Kerastase Ciment Thermique, heat protectant itu wajib banget kalo rambut kena heat everyday, find one that suits your hair type

  1. yang 1 ini sama banget, ga berani keluar walau rambut lepek, yang penting dicurly dulu,,,
    Agar tahan lama curlynya, biasa digelung dulu, pas saatnya depan publik, tinggal dibuka, bakal bertahan cukup lama..
    Harumi, rambutmu lebat sekali ya walau dicatok terus menerus, apa rahasianya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.