Foundation Tutorial

I bare it al…. Yes I did… Now you can see me without even a hint of makeup but this all for you.. How to achieve a flawless base by using foundation the right way. Oh, sebelum step one, jangan lupa pake primer dulu (awas lho klo gak hehehehe :p) baru deh ikutin 5 steps dibawah ini. Click on the video to watch it on Fimela.com

Products Used

- MAC Prep + prime skin primer

- MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation in NC 40

- Cleau De Peau Concealer in Honey

- MAC Studio Fix Powder Plus Foundation in C 40

facebooktwittergoogle_plusmail

Posted on by Harumi in Makeup How To's

6 Responses to Foundation Tutorial

  1. lydia

    mi. tutorial yg ombre di upload yah hhe. penasaran

  2. Riska

    can you suggest the best drugstore concelear for undereye area and dark spot? thanks harumi

    • Harumi

      Riska – try Revlon, Maybelline and local brands such as PAC or Makeover

  3. cynthia

    hi kak bole d kasih tau cr mendapatkan tubuh bagus spt km dong, dan primer merk lain yg bagus selain mac thx ^^

    • Harumi

      Cynthia – I think my body is far from perfect :( But if u say so maybe I’ll do a post about it

  4. riz0val

    kak aku kadang suka bingung loh pilih2 shading foundie :( soalnya kan biasa beli foundie/bb online gitu jadi kurang bisa nyocokin…kadang takut berasa jadi topeng hiksss

Add a Comment

*